Välkommen in i 2010 - Kamratföreningen pushar vidare!

Så har ett nytt år börjat. Kamratföreningen fortsätter på inslagen väg med att vårda våra befintliga traditioner och aktiviteter samtidigt som vi driver och söker nya initiativ och idéer.

Helgen 20-21 mars 2010 påbörjar vi en ny satsning på träningsläger för våra medlemmar. Det första genomförs i Halmstad med inriktning på löpning och funktionell träning. Läs mer på medlemssidorna eller i det mejlutskick som går ut i januari.

Vi ses under 2010!
/Styrelsen KFBJ
 

 


Klassikerjägarna

Genom åren är det många Flygbasjägare som genomfört den Svenska Klassikern. Vasaloppet, Vätternrundan, Vansbrosimningen och Stockholm maraton alternativt Lidingöloppet. Vi kommer under året att göra en satsning för att föra samman årets "klassiker-jägare" inför loppen.

FBJS/KFBJ Multisportlag

Vi jobbar tillsammans med FBJS på att sätta ihop ett stående multisportlag där medlemmar ur kamratföreningen skall tävla tillsammans med befäl från flygbasjägarskolan. Anmäl intresse på forumet!

 


Sommaren 2008

Ladonia Mountain Trophy

Sveriges hårdaste endagarstävling går på kullaberg i nordvästra skåne. Efter landstigning från båt väntar ytterst kuperad löpning i ett antal timmar, med karta och kompass och en del överraskningar. KFBJ kommer finnas på plats i år igen med gemensam camping natten innan och samling vid jägar-TV:n efter målgång. Datum kommer.

www.ladoniamountain.com


080927

Lidingöloppet