Välkommen!

Välkommen till Kamratföreningen Flygbasjägaren, föreningen som arbetar för en bred sammanhållning mellan Flygbasjägare av alla årgångar.

V
i samarbetar med Flygbasjägarskolan F17 för att sprida information om förbandet. Genom föreningen erbjuds våra medlemmar ett kontaktnät och aktiviteter för fritid och arbetsliv, civilt såväl som militärt.

FLYGBASJÄGARE!
Tidningen Lodjuret nr 15 är på väg snart. 32 fullspäckade sidor om det mesta som hände i Flygbasjägarvärlden under 2011. Betala medlemsavgiften snarast för att vara säker på att få ett ex. 100 kr - Plusgiro 445 9092-5 - ange namn och personnr eller adress.

Föreningen håller även årsmötesträff i samband med Salomon Trail Tour Kullamannen vid Kullaberg, NV Skåne, lördagen den 19:e maj. Välkomna!


-uppdaterad 2012-04-22
 

 

E-post:

Lösenord:Bli medlem | Glömt lösenord

Problem? Mejla kasern23(a)gmail.com för hjälp.

 

 
 Bli medlem 


  


 


LODJURET nr 14

I slutet av augusti gick Lodjuret nr 14 ut till betalande medlemmar. 28 sidor med gediget, varierande innehåll från 2010 års händelser vid Flygbasjägarskolan, i Kamratföreningen och annat som förohppningsvis intresserar en Flygbasjägare.

Målsättningen är att nästa nummer ska utkomma första kvartalet 2012. Vill du också ha ett ex? Betala medlemsavgift så får du den i brevlådan!

Upplagan är ungefär fördubblad sedan senast och fler exemplar har spridits runt i Försvarsmakten som information om förbandet. 

 

 

Tidningen sponsras av:
 

     
  

LODJURET nr 13!

Lodjuret nr 13 har tryckts och sänts iväg med Posten. De flesta som betalt medlemsavgiften under 2009 och 2010 fick sitt exemplar fredag 17 december eller i julveckan.

Vi tackar de sponsorer som gjort det möjligt och hoppas ni ca 150 som fått den i brevlådan får trevlig läsning.

För dig som inte fått tidningen: Lodjuret nr 14 utkommer sommaren 2011. 

Vill du vara säker på att få hem nr 14? Betala in medlemsavgift 100 kr på KFBJ Plusgiro
445 9092-5.

Glöm inte att ange för- och efternamn samt tjänstgöringsår vid betalning.

/Redaktionen

 
 

Tidningen sponsras av: